Välkommen

Hjärtligt välkommen till oss för att äta samt på kaffe och kaka i en genuin skärgårdsmiljö. Under högsäsong rekommenderar vi att ni bokar ert besök på förhand. Det är enkelt att boka via vår hemsida genom att trycka på knappen "boka bord". Vi har även drop-in platser i vår trädgård så ni är självfallet varmt välkomna att titta in också utan bordsbokning.

Vår mat 

Hos oss kan du äta varje dag från och med kl. 12 ->. Vi har alltid ett kött- fisk, pizza och vegetariskt alternativ på menyn samt dagens sallad. Alternativ finns även för familjens mindre medlemmar och för er med specialdiet eller allergier. Vi har en jordnära matfilosofi och använder örter och blommor från vårt trädgårdsland.

Gästhamn Cafébryggan

 

Cafébryggan är en lugn gästhamn norr om byviken med promenadavstånd till Farmors Café. Dags- och nattparkering med hamnkiosk, morgonfärskt bröd, el och tvättmöjligheter.

Evenemang

 Högsåra är en vacker sommarö med sevärdheter för hela familjen. Hos oss kan du bekanta dig med gårdens djur och invid cafét finns en liten lekpark.

12.5 MORSDAGSLUNCH @ 12.30

Skärgårdsbord & Kakbord. Välkommen att boka ditt bord! Endast förhandsbokning till farmorscafe@outlook.com

7.7 FARMORS CAFÈ FYLLER 30 ÅR!

Varmt välkommen på våffelkalas 14.00 ->

Benny Törnroos och Muminmamman med co. besöker cafét

12.7 SPRUCE @ 18

Spruce besöker cafét – OBS! specialarrangemang under dagen

Du kan göra en bokning för större sällskap (10-12 personer, reservationsavgift). Mer info och bokning: farmorscafe@outlook.com